O nama

Od osnivanja firme Interactiv, 2007. godine, imali smo jasnu viziju, namjeru i cilj – imati zadovoljne kupce, i pružiti im samo kvalitet.

OVS
Osnivanje firme vezano je za franšizno poslovanje sa jednim od najvećih italijanskih grupacija na maloprodajnom tržištu Italije – Gruppo Coin. Otvaranje prvog OVS objekta, najprije u Banja Luci, zatim i u Sarajevu, bio je samo početak u radu naše firme i pozicioniranju italijanskog brenda odjeće na tržištu Bosne i Hercegovine.

CasaBianca
Kako je osnovna djelatnost firme Interactiv maloprodaja, 2011. godine smo odlučili osnovati vlastiti brend, odnosno maloprodajni lanac – CasaBianca – salon kućne dekoracije i namještaja. Autentičnost, moderan dizajn, ali i klasične linije i odličan kvalitet su imperativ u poslovanju ovog maloprodajnog lanca. Italijanski kvalitet, moderni i vizuelno privlačni proizvodi jako brzo su našli put do naših kupaca.

CB HoReCa
U nizu velikih planova i postavljenih ciljeva, jedan od realizovanih je svakako i prodaja za poseban kanal – hotelske i ugostiteljske objekte. Od kraja 2015. godine kvalitet proizvoda za ovaj kanal, prepoznat je od strane ugostiteljskih objekata, te na taj način postavljen je visok standard u opremanju istih.

VIZIJA
Predano težimo ka tome da budemo prvi izbor pri kupovini kod naših kupaca. Imperativ nam je odnos zasnovan na uzajamnom povjerenju i lojalnosti, kao i odgovor zahtjevima tržišta.

MISIJA
Zadovoljan kupac, koji od nas dobija samo kvalitet. Pratiti trendove i razvoj za nas je cilj, misija, zadatak! U tom smislu, trudimo se da budemo mjesto gdje nam se zadovoljni kupci vraćaju.


www.interactivdoo.ba | info@interactivdoo.ba | T: +387 51 231 318 | F: +387 51 231 319
A: Cara Dušana 27, 78252 Trn, Laktaši, Bosna i Hercegovina